Фейсбук Помните ли момичето, което се грижеше за болната си от рак майка?

...
Фейсбук
Помните ли момичето, което се грижеше за болната си от рак майка?
Коментари Харесай

Помните ли Стела? Загуби майка си, сега се грижи за болния си баща! Нуждае се от помощ!

Фейсбук Помните ли момичето, което се грижеше за болната си от рак майка? Много хора се трогнаха от тежката им орис и се пробваха да оказват помощ. Въпреки напъните обаче, Стела загуби майка си в края на 2016 г. 
За да се грижи за майка си обаче, Стела минава на самостоятелен проект на образование. След загубата й, дълго време не съумява да се съвземе и за известно време оставя образованието си на назад във времето, показа тя за Varna24.bg
След като медиите разгласяват историята на Стела и тежката й орис, татко й се свързва с нея и заживяват дружно. Преди месец момичето отива да живее при него в Шумен, където той се пробва да построи къща, само че цялата му заплата отива да погасява големият заем, който е теглил за тази цел. В същото време мъжът не е добре здравословно и момичето в този момент още веднъж има тежката грижа да оказва помощ. 
За да вземе двата изпита, които са и останали, Стела ще би трябвало да остане във Варна от 18 септември до края на октомври. Тя обаче няма финансовата опция да заплаща квартира. Затова потърси помощ посредством Varna24.bg .

Ако има положителни хора, които биха могли да дадат заслон на Стела или да оказват помощ по различен метод, могат да се свържат с нея на тел. 0876 179675. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР